Almanya'da eşini öldürmüştü... Interpol tarafından 12 yıldır aranan cinayet şüphelisi Antalya'da yakalandı

Almanya'da eşini öldürmüştü... Interpol tarafından 12 yıldır aranan cinayet şüphelisi Antalya'da yakalandı

Almanya'da 2005 yılında Angelika Cristina'yı öldürülmesine ilişkin 12 yıldır Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Nasif Aydın, Antalya'da yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü birimleri, 2005 yılında Angelika Cristina Aydın'ın Almanya’da öldürülmesi olayı ile ilgili Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesince 'Tasarlayarak Canavarca Hisle veya Eziyet Çektirerek Öldürme' suçundan 12 yıldır Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Nasif Aydın'ın, Konyaaltı ilçesinde bulunan bir otelde A.G. adına düzenlenmiş kimlik belgesi ile kaldığını belirledi. Ekipler, Aydın'ı yakalayıp gözaltına aldı.

ESKİ KİMLİK BELGESİNİ KULLANMIŞ

Aydın ifadesinde, Angelika Cristina Aydın ile Türkiye'de tanıştıktan sonra Almanya’ya giderek evlendiklerini, bir süre evli kaldıklarını, suç tarihinde aralarında çıkan tartışma sonucu Almanya’da öldürme olayını gerçekleştirerek kaçak yollarla Türkiye'ye döndüğünü, memleketinden tanıdığı A.G.'nin 2013 yılında kimlik belgesini yenilemesi üzerine eski kimlik belgesini alarak günümüze kadar kullandığını beyan etti.

Nasif Aydın, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN