Ağabeyini öldürdü, annesini yaraladı: Kaçarken yakalandı

Ağabeyini öldürdü, annesini yaraladı: Kaçarken yakalandı

Konya'da annesi ve ağabeyine kurşun yağdıran şahıs kızıyla beraber kaçarken Afyonkarahisar'da yakalandı. Şahsın ağabeyi hayatını kaybederken annesi ağır yaralandı.

Konya'nın Akşehir'in Kileci Mahallesi Paşa Hafız Sokak'taki evde saat 09.00 sıralarında çıkan tartışma kanlı bitti.

KURŞUN YAĞDIRIP KAÇTI

8 suç kaydı bulunan Ceylani Şahbaz (48), kendisi gibi pazarcılık yapan ağabeyi Kadir Şahbaz (61) ve annesi Fadime Şahbaz'a (84) tabancayla ateş ettikten sonra kaçtı.

AĞABEY ÖLDÜ, ANNE AĞIR YARALI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 5 suç kaydı olan Kadir Şahbaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Fadime Şahbaz, Akşehir Devlet Hastanesi'ne, oradan da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

AFYONKARAHİSAR'DA YAKALANDI

Ceylani Şahbaz, kızı M.Ş.'yi de (20) yanına alarak 42 UG 943 plakalı aracıyla Afyonkarahisar'a doğru kaçtı. Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgi doğrultusunda harekete geçen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi Ali Çetinkaya Mahallesi'nde suç aleti tabanca ile yakaladı.

Araçta mermiler ve bıçak da ele geçirildi. Ceylani Şahbaz ve kızı, Akşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

9736380.jpg

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN