Gökhan Gönül: Fenerbahçe'de kalmak istiyorum

Gökhan Gönül: Fenerbahçe'de kalmak istiyorum

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Gökhan Gönül, Sarı-Lacivertli yöneticilere “Kendimi başka forma altında hayal edemiyorum. F.Bahçeli Gökhan Gönül olarak tüm Türkiye beni tanıdı ve böyle de devam etmesini istiyorum” mesajını gönderdi. Aziz Yıldırım'ın kararı merak konusu.

Gökhan Gönül konusunda ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor... Sarı-Lacivertli formayı uzun yıllar giyen tecrübeli oyuncu yeni sözleşme için kendisiyle yapılan görüşmelerden kırgın ayrılmış ve yaptığı sert açıklamalarla da kulüple yollarını ayırdığını söylemişti.

Habertürk'ün haberine göre Gökhan’ın bu açıklamalarına kayıtsız kalmayan F.Bahçe yönetimi de aynı sertlikle karşılık vererek kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden bir mesaj yayınlamıştı. İşte bu restleşmelere rağmen son dönemde Gökhan cephesinde yumuşamalar başladı.

‘F. BAHÇELİ GÖKHAN OLARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUM’

A Milli Takım ile birlikte Fransa’da bulunan Gökhan, yöneticilere gönderdiği mesajda takımda kalma sinyalleri vererek, “Kendimi başka forma altında hayal edemiyorum. Ben buraya 2. ligden geldim. F.Bahçeli Gökhan Gönül olarak tüm Türkiye beni tanıdı ve böyle de devam etmesini istiyorum” dedi.

Bu gelişmelerin ardından başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının nasıl bir karar alacakları merak konusu...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN