Fenerbahçeli Nani için Inter ve Everton devrede

Fenerbahçeli Nani için Inter ve Everton devrede

Fenerbahçeli futbolcu Nani'yi; İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton, İtalya ve Portekiz basınında yer alan haberlere göre ise Inter istiyor.

Dış basında, Fenerbahçe’nin 8,5 milyon euroluk serbest kalma maddesi nedeniyle indirim talep etmek için Inter’in önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temasa geçeceği ve bu ücreti düşürmek için girişimlerde bulunacağı belirtiliyor.

Inter teknik direktörü Mancini, Nani’yi takımda görmek isterken; sözleşmenin üç yıl olacağı ifade ediliyor.

Everton’ın yeni hocası Ronald Koeman da, Nani’yi takımda görmek isteyen teknik direktörlerden biri. İtalya’ya oranla İngiltere’ye gitmeye daha sıcak bakan Nani, kulüplerin görüşmesini bekliyor.

16-06/14/nani28072015_b.jpg

8,5 MİLYON EURODA ISRAR EDİLMEYEBİLİR

Nani, Fenerbahçe’ye 6 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Fenerbahçe yönetiminin 6 milyon euroluk bir teklif karşısında, 8,5 milyon euroda ısrar etmeyeceği ve Nani’nin yıllık 4 milyon euroluk maliyetini de hesaba katarak bu oyuncuyu elden çıkaracağı öne sürülüyor.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN