Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi İsviçre'de yapıldı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi İsviçre'de gerçekleşti. 

Fenerbahçe'nin rakibi Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova olurken; Galatasaray ise İtalyan temsilcisi Lazio ile eşleşti.

'Dezavantajı avantaja çevirebiliriz'

 

Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde eşleştiği Lokomotiv Moskova ile ilk karşılaşmasını 16 Şubat Salı günü Ülker Stadyumu'nda oynayacak. Mücadele saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma salı gününe, Galatasaray'ın maçıyla çakışmaması için alındı. Sarı kırmızılı takım ise Avrupa Ligi'nde eşleştiği Lazio ile ilk maçını yine evinde 18 Şubat Perşembe günü oynayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde rövanş maçları ise 25 Şubat tarihlerinde oynanacak.

INFANTINO RAKİPLERİMİZİ BÖYLE SEÇTİ

İŞTE EŞLEŞMELER:

* Valencia - Rapid Wien

* Fiorentina - Tottenham

* Dortmund - Porto

* Fenerbahçe- Lokomotiv Moskova

* Olympiakos - Anderlecht

* Midtjylland - Manchester United

* Augsburg - Liverpool

* Sparta Prag - Krasnador

* Galatasaray - Lazio

* Sion - Braga 

* Shakhtar - Schalke 

* Marsilya - Athletic Bilbao

* Sevilla - Molde

* Sporting - Leverkusen

* Villarreal - Napoli

* St Ettienne - Basel

15-12/14/ekran-resmi-2015-12-14-144613.pngUEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeler belli oldu. / FOTOĞRAFLAR: UEFA RESMİ TWITTER ADRESİ

15-12/14/ekran-resmi-2015-12-14-144625.png

İşte Şampiyonlar Ligi'nde dev eşleşmeler

Galatasaray'ın elenmesiyle Türk temsilcisinin kalmadığı Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekiminde, gruplarını ilk sırada bitiren Real Madrid, Wolfsburg, Atletico Madrid, Manchester City, Barcelona, Bayern Münih, Chelsea ve Zenit seribaşı olacak.

Aynı grup ya da ülkeden takımların ve UEFA'nın kararı doğrultusunda Rus ile Ukrayna ekiplerinin eşleşemeyeceği çekilişe, Paris Saint Germain, PSV Eindhoven, Benfica, Juventus, Roma, Arsenal, Dinamo Kiev ve Gent, ikinci torbadan katılacak.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçları, 16-17 ile 23-24 Şubat, rövanşları ise 8-9 ile 15-16 Mart tarihlerinde oynanacak.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN