Mustafa Denizli Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi

Mustafa Denizli Avrupa Ligi kurasını değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupa Ligi kurası ve Beşiktaş derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, GS TV'de Avrupa Ligi kurası ve Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Turu geçebileceklerini düşünen Denizli, "İtalyan, Fransız, İngiliz, Alman... Elbet biri çıkacaktı. Son dönemde İtalyan takımlarıyla Türk takımları çok karşılaştı. Kuranın iyisi kötüsü olmaz. Eminim o tarihte çok daha iyi durumda olacağız. Keyifli bir eşleşme. Umarım İtalyan takımlarına karşı aldığımız iyi sonuçlara bir yenisini ekleriz. Bugünkü çizgimizin oldukça üstünde olacağız. Turu geçelim de içeride olmuş dışarıda olmuş fark etmez. Yeter ki bunu yapalım. Yapacağız da." dedi.

Kadrolar arasında çok ciddi bir fark olmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Lazio'nun yıldızları var ama Galatasaray'ın da var. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. İki takım da bu sene kriz yaşadı. Galatasaray'ın hedefleri belli. Bu hedefin dışına çıkmayız.  Geldiğim günden bu yana üzerine koyarak devam ediyoruz. Devre arasında çok farklı bir değişim olacağını kimse düşünmesin. 12 günlük bir ara. Milli takımlar arası kadar. Daha önce hazırlanmış bir program var. Mümkün olduğu kadar ona sadık kalacağız ama değişiklik gerekirse değiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

"Tek düşüncemiz derbi"

Önceliklerinin Beşiktaş derbisi olduğunun altını çizen Denizli, "Artık kurayı bir kenara bırakıp derbiyi düşünüyoruz. Zor bir 90 dakika olacak. En iyi sonucu almak istiyoruz. Taraftarımız da bizim hedeflerimizi biliyor. Deplasmanda oynamanın dezavantajını bu akşam fazla hissetmeyiz diye düşünüyorum. Güzel bir maç olur umarım." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN