Rusya Spor Bakanı: Arkadaşınız sizi incittiyse, ona gitmezsiniz

Rusya Spor Bakanı: Arkadaşınız sizi incittiyse, ona gitmezsiniz

Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, Lokomotiv Moskova'nın Türkiye'de Fenerbahçe ile oynayacağı maç için kritik açıklamalar yaptı.

Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, organizatör tarafından garanti verilmesi durumunda Lokomotiv Moskova’nın Fenerbahçe deplasmanına gitmesi gerektiğini söyledi.

"Bizim seçme hakkımız olsa gelmezdik"

Rus basınına konuşan Mutko, "Türkiye-Rusya ilişkileri bitmiş değil. Eğer bizim seçme hakkımız olsaydı maça gitmeyebilirdik. Ama tarih belirlenmiş. Bunu sakin bir şekilde karşılamalıyız. Eğer organizatör güvenlik konusunda garanti veriyorsa, maça gitmeliyiz" diyerek güvenlik konusunda topu UEFA'ya attı.

Türkiye Rusya krizi için ilginç benzetme

Türkiye-Rusya krizi için ilginç bir benzetme yaparak, "Arkadaşınız sizi incittiyse, ona gitmezsiniz. Biz bu düşünceden yola çıkıyoruz" ifadesini kullanan Mutko, sözlerine şöyle devam etti:

"Daha önce söyledim, voleybolcular Türkiye’ye gitmek istemedi ve hükmen mağlup oldu. Salon futbolcuları gitti ve bir üst tura çıktı; ama gitmeyebilirdiler. Eminimki Lokomotiv Moskova ve taraftarlarına güvenlik konusunda garanti verilecektir."

Eşleşmelerde takımların şansını da değerlendiren Mutko, Zenit’in rakibi Benfica'ya ve Fenerbahçe’ye şans tanımadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN