Galatasaray Odeabank Curtis Jerrells ile anlaştı

Galatasaray Odeabank Curtis Jerrells ile anlaştı

Galatasaray Odeabank 13 Ocak'ta transfer yasağının kalkmasının ardından ikinci transferini gerçekleştirdi. İlk olarak Banvit'in eski oyuncusu Chuck Davis ile anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları da giyen oyun kurucu Curtis Jerrells ile anlaşma sağladı. Jerrells, en son Rusya'nın Unics Kazan takımında forma giymişti

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu Curtis Jerrells'la anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, son olarak UNICS Kazan forması giyen Curtis Jerrells ile sezon sonuna dek prensip anlaşmasına vardı" denildi.

16-01/25/ekran-resmi-2016-01-25-165702.pngGalatasaray Odeabank'ın bugünkü idmanına yeni transfer Curtis Jerrells da katıldı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Üç büyükler'i tamamlıyor

Türkiye'de daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu için, "Galatasaray ailesine katılan Curtis Jerrells’a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN