Galatasaray Mustafa Denizli'yi resmen açıkladı

Galatasaray Mustafa Denizli'yi resmen açıkladı

Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile görüşmeye gitmeden önce basına yaptığı açıklamada; "Yönetimde Denizli ismine karşı çıkan yok. Anlaşırsak Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görev almasını istiyorum." dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile Point Otel'de buluşacaklarını ve görüşmeyi orada yapacaklarını söyledi.. Özbek, yola çıktığı sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Telefonla bir görüşmeleri olduğunu belirten başkan, "Kendisiyle görüşeceğiz. Anlaşabilirsek, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev almasını istiyorum. Dün telefonla konuştuk. Öğleden sonra toplanacağız" diye konuştu.

ÖZBEK DENİZLİ'Yİ BÖYLE DUYURDU

Yönetimde bazı isimlerin Denizli'ye karşı olduğu iddialarına cevap veren Özbek, "Böyle bir şey yok. Mustafa Denizli Galatasaray'ın tarihine geçmiş, Galatasaray'da yetişmiş bir teknik direktör. Yönetimde kim ne maksatla bunu söyleyebilir? Mümkün mü? Nereden çıktı bilemiyorum. Benim bulunduğum kulübün içinde kimse böyle şeyler söylemez" dedi.

Sözleşme ile ilgili soruları da cevaplayan Özbek, "Hocanın da görüşü önemli. Şu anda bir görüş belirtmek yanlış olur. Bugün gündemimiz Denizli hoca ile görüşme." ifadelerini kullandı.

DENİZLİ’DEN GALATASARAY SÖZLERİ

Öte yandan A Spor’un verdiği son dakika bilgisine göre Galatasaray Kulübü, Mustafa Denizli ile 1,5 yıllığına anlaştı. Galatasaray’ın çarşamba günü Atletico Madrid ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada takımın başında Taffarel olacak. Mustafa Denizli ise hafta sonundaki Kasımpaşa maçı ile birlikte mesaiye başlayacak. 

Büyük buluşma saat 15:00'te

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, teknik Direktör adayı Mustafa Denizli ile Point Otel'de buluşacaklarını ve görüşmeyi orada yapacaklarını söyledi.

Sabah saatlerinde sahibi olduğu Balmumcu'daki Point Otel'den ayrılıp stada gelen Özbek, Türk Telekom Arena'dan az önce ayrıldı ve basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, görüşmenin 15.00'te olacağını ve Denizli ile otelde buluşacaklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN