Mustafa Denizli: Yarın Dursun Özbek ile görüşeceğim

Mustafa Denizli: Yarın Dursun Özbek ile görüşeceğim

Tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, yarın Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüşeceğini açıkladı.

TRT Spor kanalında yayınlanan Stadyum programında açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, "Galatasaray başkanı Dursun Özbek, beni aradı. Yarın görüşme gerçekleştireceğiz" dedi.

Denizli dün de Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne getirileceği iddialarıyla ilgili şu ana kadar bir görüşme yapmadığını söylemişti.

"Bundan sonra olur mu olmaz mı bilemem"

Denizli, dün yaptığı o açıklamada "Galatasaray'la şu ana kadar bir görüşmem olmadı, bundan sonra olur mu olmaz mı bilemem. Ancak hiçbir görüşmemiz olmadı" şeklinde konuşmuştu.

"En büyük sıkıntı Burak'ın golle buluşamaması"

Galatasaray'ın Antalyaspor ile 3 - 3 berabere kaldığı maçı da değerlendiren Mustafa Denizli, o açıklamada takımla ilgili eksikliklere de dikkat çekmişti. Denizli, "Galatasaray sıkıntılı bir görüntü verdi. Gol atıyor ama yiyebileceği bir şekilde oynuyor. Galatasaray'ın en büyük sıkıntısı Burak'ın golle buluşamaması. 6 gol seyirci açısından iyi ama kendi sahasında oynayan bir takım için iyi değil" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN