Galatasaray, Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı |Hamzaoğlu istifa mı etti?

Galatasaray, Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı |Hamzaoğlu istifa mı etti?

Galatasaray, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken, Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak varılan mutabakat sonrası feshedildiği belirtildi.

Galatasaray teknik direktör Hamza Hamzoğlu ile yolların karşılık olarak ayrıldığını açıkladı. Resmi siteden yapılan açıklamada sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

Galatasaray Kulübü'nden Hamzaoğlu açıklaması

Galatasaray resmi sitesinden Hamzaoğlu'nun ayrılmasına ilişkin açıklamada, "Galatasaray Futbol Takım Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzoğlu'nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

Hamzaoğlu'yla yolların ayrılmasından sonra Galatasaray taraftarının sosyal medyada paylaştığı video:

Ayrılıkta Umut Bulut etkisi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile Umut Bulut'un sözleşmesi konusunda yaptığı görüşme sonucu yolları ayırdı.

Hamza Hamzaoğlu 3 kupa kazandı

Akhisar Belediyespor'un ardından Galatasaray'ın başına geçen Hamza Hamzaoğlu sarı-kırmızılılarda kısa sürede 3 kupa kazanarak büyük başarı elde etmişti. Hamzaoğlu Manisa'da Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa mücadelesinden boynu bükük ayrılırken, Süper Lig, Bursaspor'dan da Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı almıştı. 

Hamzaoğlu transfer döneminde yönetime destek çıkarak kulübün mali durumuna dikkat çekmesiyle taraftar tarafından eleştirilmişti.

Hamzaoğlu'nun ilk 50 maçlık Galatasaray kariyeri

Galatasaray takımı, Hamzaoğlu idaresinde bugüne kadar Spor Toto Süper Lig'de 32, Ziraat Türkiye Kupası'nda 12, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 ve TFF Süper Kupa'da da 1 karşılaşma oynadı.

Hamzaoğlu'nun karnesi

Geride kalan yaklaşık 11 aylık dönemde Galatasaray'la, Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da 1'er şampiyonluk yaşayarak önemli başarılar kazanan Hamzaoğlu, takımının başında bulunduğu 49 maçta 32 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Bu müsabakalarda rakip kaleleri 108 kez havalandıran "Cim Bom", maç başına 2,2 gol ortalaması yakalarken, kendi ağlarında ise 54 gole engel olamadı. Hamzaoğlu idaresinde Galatasaray takımının aldığı en farklı galibiyet, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9-1'lik skorla Balçova Yaşamspor'a karşı olurken, ligde Torku Konyaspor da 5-0 mağlup edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN