Türkiye'de teknik direktör dayanmıyor, 11 haftada 7 hoca ayrıldı

Türkiye'de teknik direktör dayanmıyor, 11 haftada 7 hoca ayrıldı

Türk futbolunun en büyük sorunlarından birinin istikrarsızlık olarak gösterilmesine rağmen, son yıllarda yaşanan teknik direktör ayrılıkları göze çarpıyor. İlk 11 hafta sonunda takımlar 7 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

Geçtiğimiz sezon 18 teknik direktörle yolların ayrıldığı ligde henüz 11. haftada olunmasına rağmen 7 hocanın işine son verildi.

Gençlerbirliği'nde Stuart Baxter'ın yerine Mehmet Özdilek, Mersin İdman Yurdu'nda Mesut Bakkal'ın yerine Bülent Korkmaz, Sivasspor'da Sergen Yalçın'ın yerine Okan Buruk göreve geldi.

Kartal'ın ömrü kısa oldu

Sezona Michael Skibbe ile başlayan Eskişehirspor ise tecrübeli hocayı göndererek, yerine İsmail Kartal'ı getirmişti. Kartal'ın da ömrü kısa oldu ve 4 hafta sonra istifa etti. Es-Es en son Samet Aybaba ile anlaştı.

15-11/18/aa_picture_20151106_6733453_high.jpg

Shota ve Hamzaoğlu deprem etkisi yarattı

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Shota ile yollarını ayırmış, takımı Sadi Tekelioğlu'na emanet etmişti. Son olarak ise Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verdi.

15-11/18/aa_picture_20151107_6738600_high.jpg

İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN