Önder Özen: Dursun Özbek de istifa edecek

Önder Özen: Dursun Özbek de istifa edecek

NTV Spor yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile Hamza Hamzaoğlu'nun yollarının ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

NTV Spor yorumcusu Önder Özen, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray ile sürpriz bir şekilde yollarının ayrılmasını değerlendirdi.

ÖNDER ÖZEN'DEN ÇOK TARTIŞILACAK SÖZLER

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in, "Ben burada olduğum sürece Hamzaoğlu görevde kalacak" şeklindeki açıklamasını hatırlatan Önder Özen, "Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı, kendisi de görevi bırakacak herhalde" dedi.

Dursun Özbek'in yaptığı açıklamayı değerlendiren Önder Özen, "Belki Dursun Özbek de bırakacaktır. 'Ben burada olduğum sürece Hamzaoğlu görevde kalacaktır' demesinden ben şunu anlarım. Hamza hoca ayrıldığına göre herhalde başkan da ayrılacak. Öyle midir gerçekten bilmiyorum, ama Türkçe böyle anlamamız gerekiyor. Bu cümleden benim anlayabileceğim bir tane şey var, Dursun Özbek de görevi bırakacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN