Dursun Özbek'ten Hamzaoğlu sonrası ilk sözler

Dursun Özbek'ten Hamzaoğlu sonrası ilk sözler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından ilk kez konuştu.

Dün akşam sürpriz bir şekilde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ilk kez konuştu.

Ankara'dan İstanbul'a dönüşte havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek, Florya'ya giderek Hamza Hamzaoğlu ile vedalaşacaklarını ardından Türk Telekom Arena'ya giderek durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti. 

HAMZAOĞLU SONRASI İLK SÖZLER

Gelecek hoca ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Özbek, ''Bugünü bir atlatalım, detaylı açıklamaları yapacağız. Şu anda yeni hoca için çalışmalarımız var. Şimdilik daha fazla konuşmak istemiyorum'' ifadelerini kullandı.

Başkan Özbek, yorgun ve moralsiz görüntüsüyle dikkat çekerken, Ankara yolculuğunda kendisine Genel Sekreter Fatih İşbecer'de eşlik etti.

Hamzaoğlu'yla yolların ayrılmasından sonra Galatasaray taraftarının sosyal medyada paylaştığı video:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN