Hamza Hamzaoğlu istifasını yazdı

Hamza Hamzaoğlu 
istifasını yazdı

Galatasaray'da son dönemde sıkça eleştirilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Trabzonspor maçı öncesinde istifasını yazdığı iddia ediliyor.

Şok iddiaya göre, Hamzaoğlu zorlu maç için kampta olan takımını mücadeleye hazırlamaya çalışırken, bir yandan da kendi geleceğini yakından ilgilendiren bir karar verdi. Deneyimli teknik adamın, Trabzonspor maçı sonucu ne olursa olsun istifasını yönetime sunma kararı aldığı belirtildi.

Ajansspor'dan Sinan Akyüz'ün haberine göre Hamzaoğlu'nun bu kararı çerçevesinde girişimlere de başladığı ve avukatından sözleşme şartları hakkında bilgi istediği öğrenildi. İstifası bugünden itibaren cebinde olan Hamzaoğlu'nun şartlara bağlı olmadan Trabzonspor maçı sonrasında istifasını yönetime sunacağı iddia edildi.

İkna çabaları

Bu haberi alan bazı yöneticilerin Hamzaoğlu'nu ikna etmek için çaba sarfettiği de öne sürülürken, hatta eski yönetici Abdurrahim Albayrak'ın da Hamza hoca ile görüştüğü ve kararından vazgeçirmeye çalıştığı belirtildi.

Yaşananlardan ötürü rahatsız

Galatasaray ile geçtiğimiz sezon 3 kupa kaldıran başarılı teknik adamın bu sezon başında transferle ilgili yaşananların kendisine mal edilmesinin ardından, takımın olumsuz görüntüsünden ötürü de bir hayal kırıklığı yaşadığı ve "Geldiğim gibi gitmesini de bilirim" dediği öne sürülüyor.

Dün Mehmet Ayan'ın Vatan gazetesinde aktardığına göre de Hamzaoğlu; "Giydiğiniz ateşten gömlek sizi yakarsa ne yaparsınız" sorusuna "Kafama sıkar giderim!" diye cevap vermişti. Taraftarda halen kredisi olmasına karşın, Hamzaoğlu'nun kovulmak değil istifa etmeyi seçeceği de adeta yazılı olmayan ancak herkesçe bilinen bir kural gibi.

Özbek çalışmalar yapıyor

Bu arada son Atletico Madrid maçında taraftarın istifaya davet ettiği başkan Dursun Özbek'in ise bir teknik adam değişimi ile üzerindeki kara bulutları bir nebze olsun azaltmak istediği iddia ediliyor. Galatasaray içinde belli bir kesimin gitmesi için şimdiden kulis çalışmaları yaptığı Özbek'in, önemli teknik adamlarla dirsek temasında bulunduğu ve başarısız imajını bu tür bir isimle anlaşarak kapatmak istediği gelen haberler arasında.

Listesinin en başında Ersun Yanal'ın yazdığı basına da yansıyan Özbek'in, başka bir kariyerli Türk teknik adama daha teklif götürdüğü öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN