Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile Asena Erkin tek celsede boşandı

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile Asena Erkin tek celsede boşandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin eşi Asena Erkin ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu futbolcusu Caner Erkin tasarımcı eşi Asena Erkin ile tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Tek celsede anlaşmalı olarak boşandılar

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; İstanbul 2. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya gelen çift, hazırladıkları boşanma protokolünü kabul ettiklerini belirterek boşanmak istediklerini söyledi. Hakim de boşadı.

Eşya talepleri olmayacak

Asena Erkin, bundan sonra evlenmeden önceki kızlık soyadını kullanacak. Çiftin birbirlerinden düğünde ya da evliliklerinde edinilen herhangi bir ziynet eşyasına ilişkin talepleri yok.

16-01/29/ekran-resmi-2016-01-29-123725.pngCaner Erkin'in Instagram'dan boşanma paylaşımı / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

"Ceketimi alıp çıktım" demişti

Boşanma davasının açılmasından sonra konuşan Asena, "Caner benim için sadece Çınar'ın babası değil. Benim ailem, abim, babam, sevgilim... Parayla pulla alakamız yok. Mal paylaşımı yapmadık. Ceketimi alıp çıktım." demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN