Asena Erkin'den boşanan futbolcu Caner Erkin, sosyal medyadan ilk mesajını attı

Asena Erkin'den boşanan futbolcu Caner Erkin, sosyal medyadan ilk mesajını attı

Asena Erkin'den tek celsede boşanan Caner Erkin Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edecek." dedi.

Caner Erkin tek celsede boşandığı eski eşi Asena Erkin’e ithafen İnstagram hesabından, "Çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edecek.” notunu paylaştı.

Birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadılar

Çağlayan'da bulunan İstanbul 2'nci Aile Mahkemesi'nde görülen ve boşanma protokolüne göre yapılan davada Asena ve Caner Erkin birbirlerinden hiçbir maddi talepte bulunmadı, oğulları Çınar'ın velayeti de anneye verildi.

Konu ile alakalı sosyal medya hesabından bir yazılı açıklama yapan Caner Erkin, gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, kişilik haklarına aykırı, yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını rica etti.

"Dostluğumuz bir ömür boyu devam edecek"

Caner Erkin’in İnstagram hesabından yaptığı açıklama: ''Bugün itibariyle Asena Erkin'le aramızdaki evlilik sona ermiştir. Hayatın akışı içinde yaşanan bu durumla ilgili olarak, çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edeceğini kamuoyu ile paylaşmak isterim. Bu sebeple, konuya gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, Asena, oğlumuz Çınar ve şahsımla ilgili spekülatif, kişilik haklarına aykırı, yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını önemle rica ederim.''

16-01/30/caner-erkin.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN