Otomotiv devi üretime ara veriyor! 20 Ağustos'a kadar kapalı

Otomotiv devi üretime ara veriyor! 20 Ağustos'a kadar kapalı

TOFAŞ'ın Bursa fabrikasında, 16 Temmuz ile 20 Ağustos tarihleri arasında planlanmış bakım-onarım çalışmaları yapılacak ve ihracat pazarlarındaki durum nedeniyle üretim geçici olarak durdurulacak.

Tofaş, Bursa fabrikasında üretime yaklaşık bir ay süreyle ara vereceğini duyurdu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, 16 Temmuz-20 Ağustos tarihleri arasında üretim hatlarında planlı bakım-onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyrin göz önünde bulundurulması nedeniyle üretime geçici olarak ara verileceği belirtildi.

Bu süre zarfında fabrikada sadece nöbetçi personel görev yapacak ve bakım ile revizyon çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışanlar ise bu dönemde planlı yıllık izin hak edişlerini kullanacaklar. Tofaş yetkilileri, üretime ara verme kararının, fabrikanın verimliliğini artırmak ve ihracat pazarlarındaki taleplere daha iyi cevap verebilmek için alındığını ifade ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN