Öğrenci servis ücretleri zamlandı! Zammı gören okula yürüyerek gidecek: İşte güncel tarife....

Öğrenci servis ücretleri zamlandı! Zammı gören okula yürüyerek gidecek: İşte güncel tarife....

Okula servisle giden öğrencilerin maliyeti artıyor. O ilimizde servis ücretlerine bugün itibariyle yeni bir zam geldi. Zammı gören öğrenciler okula yürüyerek gidecek. Peki, güncel fiyat ne kadar oldu? İşte güncel tarife...

Okul servis ücretleri ve dolmuş ücretlerine zam geldi. O tarihten itibaren güncel tarife uygulanmaya başlanacak. Zammı görenler, dolmuş ve servis yerine yürümeyi tercih edecek, Peki, güncel tarife ne kadar? İşte zamlı fiyatlar...

SİVİL VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ YÜKSELDİ

Giresun'da şehir için dolmuş ücretleri ve 2024 - 2025 eğitim öğretim dönemini kapsayan öğrenci servis ücretlerine zam yapıldı. Giresun Belediye Meclisi'nin bugünkü oturumunda alınan karar sonrasında güncel fiyatlar paylaşıldı. Oy çokluğuyla alınan kararda sivil ve öğrenci ücretleri yükseldi.

5dccf5197152d82ab48455be.webp

TOPLU TAŞIMAYA ZAM

Öğrenci servisi ve dolmuş ücretlerine gelen zam sonrasında, 14 lira olan sivil ücret 20 TL'ye, 10 lira olan öğrenci ücreti ise 14 TL'ye yükseliş gösterdi. Şehir merkezine uzak olan Samanlık Kıranı, Kayadibi, Behsat ve Camili Köyü'nde dolmuş ücretleri de zamlanarak 22 TL'ye yükseldi. Güncel tarifenin gelecek haftadan itibaren uygulanmaya başlaması bekleniyor.

servisciler-costu-3601887.jpeg

SERVİS TARİFELERİ GÜNCELLENDİ

Servis ücretlerine gelen zam sonrasında güncel tarifeler paylaşıldı. 2024 - 2025 eğitim öğretim döneminde servis fiyatlarını belirleyen oturumda, yeni fiyatlar velilerle paylaşıldı. Güncel tarifeye göre, şehir merkezinde olan okullara öğrenci ücreti ilköğretim için ve liseliler için 300 TL, Buluncak Anadolu Lisesi ve Keşap Anadolu Lisesi için tarife 550 TL olarak açıklandı. İlköğretim, kreş ve anaokuluna giden öğrenciler için yardımcı personellere belirlenen tarifeye ek 100 lira olarak uygulanmasına karar verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN