Kıbrıs'a gidecekler kaçırmayın! THY ucuz bilet kampanyası başladı, işte son tarih

Kıbrıs'a gidecekler kaçırmayın! THY ucuz bilet kampanyası başladı, işte son tarih

Kıbrıs'a seyahat etmeyi düşünen vatandaşlara THY’den müjdeli bir kampanya haberi geldi. Bu kampanya sayesinde biletlerinizi ucuza alabileceksiniz. Peki, kimler kampanyadan yararlanabiliyor? İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler…

Türk Hava Yolları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gidecek olan vatandaşlar için yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Bu kampanya kapsamında Kıbrıs’a gidecek olan vatandaşlar ucuza bilet alma şansı yakalayacak. Lakin kampanyanın bazı detayları ve şartları bulunuyor. Gelin beraber detaylara bakalım…

yeni-proje-3-001.jpg

KKTC’YE GİDECEKLERE BİLET KAMPANYASI

Türk Hava Yolları (THY) tarafından düzenlenen kampanya ile KKTC’ye gidecek olanlar ucuza bilet alma şansını yakalayabilecek. 12-14 Temmuz 2024 tarihleri aralığında alınacak biletler, indirimli olacak. Öte yandan söz konusu bu kampanyandan yararlananlar 1 Kasım 2024 – 15 Ocak 2025 tarihleri arasında yolculuk edebilecek. Bu indirim, Antalya ve İstanbul’dan hareketli uçuşlarda geçerli olacak.

yeni-proje-4-001.jpg

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Kampanya sadece İstanbul ve Antalya için geçerli olurken, söz konusu bu bölgelerden Ercan Uluslararası Havalimanı'na çift yönlü bilet alanları kapsıyor. Biletlerin EcoFly paket vergiler hariç başlangıç fiyatı, 599 TL olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN