Göbeklitepe kafesinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu! Gezmeye gidecekler dikkat: Fiyatlar şok etti

Göbeklitepe kafesinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu! Gezmeye gidecekler dikkat: Fiyatlar şok etti

Tarihi ve kültürel seyahatleri seven kişilerin ilk adreslerinden biri olan Göbeklitepe, içerisinde bulundurduğu kafe ile gündeme geldi. Söz konusu kafenin fiyatları sosyal medyayı resmen salladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Şanlıurfa’nın en kıymetli bölgelerinden biri olan, tarihle şimdiki zaman arasında adeta bir geçit olarak görülen Göbeklitepe, bu defa yeni bulgularla değil içerisinde bulunan kafenin fiyatlarıyla gündeme geldi. Sosyal medyada gündem olan bu durum kullanıcıları resmen şaşkına çevirdi. Öyle ki bazı kullanıcılar bu fiyat politikasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

breaking-news-2.jpg

FAHİŞ FİYATLAR TEPKİ TOPLADI

Göbeklitepe'de bulunan bir kafenin sattığı soğuk içeceklerin fiyatı hem yerel basında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Söz konusu fiyatlar “fahiş fiyat” olarak adlandırılırken bu politikanın hem yerli hem de yabancı turistleri kaçırdığı düşünülüyor.

godjmgoxwaee9tc.jpg

Sosyal medyada bir anda gündeme gelen bu konu sonucunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı da bir açıklama yaparak, Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte söz konusu mekana denetim yapacaklarını duyurdu.

Kafedeki fahiş fiyat uygulamalarının önlenmesi adına gerekenlerin yapılacağı açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN