Fiat Egea sevenlerine kötü haber! Bir devrin sonu geliyor: Artık Egea olmayacak

Fiat Egea sevenlerine kötü haber! Bir devrin sonu geliyor: Artık Egea olmayacak

2015 yılında Türkiye pazarına sunulan Fiat Egea, sunulduğu günden bu yana en çok tercih edilne otomobiller listesinde yerini koruyor. Ancak bu kez Fiat Egea sevdalılarını üzen bir haber geldi. Bir devrin sonu geliyor...

2015 yılında Türkiye pazarında satışa sunulan Fiat Egea, uzun bir süredir Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobillerinden biri olma özelliğini koruyor. Ancak artık Egea'nın tasarımı hakkında bir değişikliğe gidiliyor.

İSMİ DEĞİŞİYOR

Fiat Egea'nın fiyatı şakkadanak düştü! Bayilerde dev kampanya başladı

Teknolojioku’nun haberine göre, Fiat Egea'nın yeni nesli için yapılan yenilikler netleşmeye başladı. Fiat'ın politikası gereği yeni nesil modeller için farklı bir isim tercih ediliyor. Egea'nın yerini alacak yeni modelin ismiyle ilgili ortaya iddialar atıldı.

TASARIMI VE ÖZELLİKLERİ DE DEĞİŞECEK

İddialara göre Fiat Egea’nın yeni ismi Fiat Marea olacak. Fiat Marea adıyla anılması beklenen yeni modelin, daha şık bir tasarıma sahip olacağı ve teknik özelliklerinin geliştirileceği belirtiliyor. Ancak, bu gelişmelerin aracın fiyatını biraz artırabileceği ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN