Ev yaptıranlara büyük şok! 33 yıllık inşaat şirketi battı, tüm projeleri yarım kaldı

Ev yaptıranlara büyük şok! 33 yıllık inşaat şirketi battı, tüm projeleri yarım kaldı

Türkiye, Avrupa ve Afrika’da birçok projesi bulunan 33 yıllık inşaat şirketi battı. Şirketin tüm projeleri yarım kalırken, müşteriler de iflas haberi karşısında adeta şok oldu…

Bursa’da faaliyetlerini sürdüren ve önemli şirketlerden olan Taham İnşaat, borçlarını yapılandırmak için mahkemeye konkordato talebinde bulunmuştu. Şirket, mahkemenin verdiği süreyi uzatmak için yeni bir başvuru yaptı.

TALEBİ REDDEDİLDİ İFLASI ONAYLANDI

Fakat Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirketin bu talebini reddetti ve Taham İnşaat’ın iflasına karar verdi. Mahkemenin iflas kararı sonrasında şirketin tüm faaliyetleri durdurulurken, Türkiye, Avrupa ve Afrika’da yürüttüğü projeler de yarım kaldı.

taham-insaat-iflas-1.jpg

İflas kararı sonrasında proje sahibi müşteriler kadar mağdur olan işçiler ise "İnşaat sektörünün kıpırdandığı aylarda şirketimiz iflas etti. Doğal olarak biz de işsizler ordusuna katıldık. Ekonomi uçuyor diyenler gelsin de iflas eden şirketleri, işsiz kalan işçileri saysın" dedi.

1991’de kurulan şirket; konut, otel, ofis binaları ve altyapı projeleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyordu.

taham-insaat-iflas.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN