Ekmeğin fiyatı bu sefer artmadı düştü! Orada yaşayanlara Halk Ekmek müjdesi: Ekmek 5 lira su ise sadece 1 liraya satılıyor

Ekmeğin fiyatı bu sefer artmadı düştü! Orada yaşayanlara Halk Ekmek müjdesi: Ekmek 5 lira su ise sadece 1 liraya satılıyor

O belediyeden gelen haberle birlikte ekmeğin fiyatı bu sefer artmadı düştü. Belediye tarafından başlatılan “Halk Ekmek Projesi” ile orada artık ekmek 5 lira su ise sadece 1 liraya satılıyor. İşte detaylar…

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışını destekleyen Halk Ekmek projesi ile dikkat çekiyor. Proje kapsamında, Yunusemre ilçesinde su 1 liradan, ekmek ise 5 liradan satılacak. Halk Ekmek projesinin pilot bölge olarak Yunusemre ilçesi seçilmişken, ilerleyen dönemde bu uygulamanın 17 ilçeye yayılması hedefleniyor.

YUNUSEMRE’DE PROJE DETAYLARI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek arasında imzalanan protokol sonrasında açıklamalar yapıldı. Başkan Zeyrek, proje ile ilgili şunları söyledi:

manisada-halk-ekmek-projesi-1.jpg

"Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazıdır Halk Ekmek. Sonrasında da Kent Lokantası’nı en hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Ayrıca, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile yaptığımız bir diğer protokol ile Halk Mandıra da hayata geçiyor. Yunusemre Belediyesi’nin tesislerinde Büyükşehir Belediyesi’nin üretimiyle birlikte vatandaşlarımıza süt ürünlerini en ekonomik, en lezzetli ve en sağlıklı şekilde sunacağız."

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek’e projeye olan katkıları için teşekkür etti. Balaban, projeyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bugün güzel bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız sözünü tuttu ve Halk Ekmek her yerde olacak dedi. Yunusemre’yi pilot bölge olarak seçti. Kendisine teşekkür ediyorum. Çok iyi işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Yunusemre Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden dolayı Halk Ekmek üretiminden ve satışından çekiliyoruz. Büfelerimizi zevkle Büyükşehir Belediye Başkanımıza devrediyoruz. Bundan sonra da her konuda onun destekçisi olacağız. Başkan Ferdi Zeyrek’e halkçı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

manisada-halk-ekmek-projesi-2.jpg

PROJENİN BÖLGESEL ETKİLERİ VE GELECEK PLANLARI

Halk Ekmek projesi, Manisa'nın sosyal ve ekonomik yapısında önemli değişiklikler yaratmayı vaat ediyor. Projenin başarısının ardından, bu uygulamanın diğer ilçelere yayılmasıyla birlikte bölgesel ekonomik gelişim ve sosyal destek alanlarında daha geniş etkiler sağlanması bekleniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bu projeyle hem ekonomik hem de sosyal kalkınmaya katkıda bulunması hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN