Ekmeğe bu kez zam değil indirim var! Ekmek 5 lira su 1 lira oluyor: Halk ekmek müjdeledi

Ekmeğe bu kez zam değil indirim var! Ekmek 5 lira su 1 lira oluyor: Halk ekmek müjdeledi

Üst üste zam haberlerinin geldiği son günlerde bu defa zam değil indirim haberi geldi. Ekmek 5 lira su 1lira diyerek duyuruldu. İşte halk ekmeğin müjdeli haberi…

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa için atılan yeni bir adım kapsamında suyun 1 liradan ekmeğin 5 liradan satılacağını duyurdu. ‘Halk Ekmek’ projesi için pilot bölge olarak Yunus Emre seçilirken sonrasında 17 ilçeye yayılması hedefleniyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

yeni-proje-4.jpg

EKMEK 5 LİRA SU 1 LİRA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Önümüzdeki haftadan itibaren söz verdiğimiz gibi su 1 lira, ekmek 5 lira. Su 1 lira oldu, ekmek de 5 lira oluyor” dedi.

yeni-proje-3.jpg

SÜT ÜRÜNLERİ İÇİN DE YENİ PROJE

Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile Halk Ekmek projesine ilişkin yaptığı konuşma sonrasında şu açıklamayı yaptı:

"Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazıdır Halk Ekmek, sonrasında da Kent Lokantası’nı en hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Az önce de Semih Balaban ile yaptığımız bir diğer protokol ile de artık halkın mandırası Halk Mandıra da hayata geçiyor. Yunusemre Belediyesi’nin tesislerinde Büyükşehir Belediyesi’nin üretimiyle birlikte vatandaşımıza süt ürünlerini en ekonomik, en lezzetli, en sağlıklı şekilde başkanımla birlikte sunacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN