Büyük küçük tüm yatırımcılar dikkat! Günün önemli şirketleri açıklandı: İşte 22 Şubat 2024 piyasalarda son durum…

Büyük küçük tüm yatırımcılar dikkat! Günün önemli şirketleri açıklandı: İşte 22 Şubat 2024 piyasalarda son durum…

Günün ilk saatleri ile birlikte şirketlerin izleyeceği yollarda açıklanmaya başladı. İş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler ile birlikte projeler belli olurken büyük küçük tüm yatırımcıyı ilgilendiren kararlarda tek tek açıklanıyor. İşte 22 Şubat 2024 piyasalardaki son gelişmeler…

Sabah saatleri ile birlikte şirketlerden sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortak yapılarındaki değişim planları göze çarparken yatırımcılar da kararları dikkatle takip ediyor. Her yatırımcı Piyasalar açılmadan bu kararlara göz atmalı. İşte 22 Şubat 2024 piyasalardaki son gelişmeler…

22 ŞUBAT 2024 ŞİRKET KARARLARI

ALVES - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler İnfo Yatırım liderliğinde 22 - 23 Şubat'ta toplanacak.

OBAMS - Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler 22 - 23 Şubat'ta toplanacak.

ASELS - Şirket ile bir müşterisi arasında 12,1 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

piyasalar-da-son-durum.jpg

AKSA - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 650 milyon TL'den 6,5 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.

AGHOL - 364 gün vadeli 750 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

AYGAZ - Saha Kurumsal ile 2 yıl süreli kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

ARENA - Şirket ile Telpa Telekomünikasyon arasında General Mobile ürünlerinin satışı ve dağıtımı kapsamında şirketin %100 bağlı ortaklığı Arena Connect tarafından yapılmasına yönelik sözleşme imzalandığı açıklandı.

DESA - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 245 milyon TL'den 750 milyon TL'ye yükseltilmesi kapsamında SPK'ya başvuru yapıldığı açıklandı.

DESA - Celentano Artisans Tekstil unvanlı şirketin kuruluş işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.

EBEBK - 1 milyar TL'ye kadar kira sertifikası ihracı kapsamında SPK'ya başvuru yapıldığı açıklandı.

MGROS - Şirketin %75 pay sahibi olduğu Paket Taxi'nin sermayesinin %18,3'üne karşılık gelen payların Dijital Platform tarafından satın alındığı açıklandı.

NATEN - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL'den 1,5 milyar TL'ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru Bakanlık tarafından da onaylandı.

OSTIM - Şirketin %66,53 bağlı ortaklığı Günhan Ostim Alüminyum'daki diğer ortakların paylarının satın alınması için görüşmeler yapılmasına karar verildiği açıklandı.

QNBFB - Yurt dışında 267 gün vadeli 25 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN