1641 odası bulunuyordu… Herkesi hayrete düşüren dev satış! Dünyaca ünlü otel 1 milyar 7 milyon dolara satıldı

1641 odası bulunuyordu… Herkesi hayrete düşüren dev satış! Dünyaca ünlü otel 1 milyar 7 milyon dolara satıldı

Dünyaca ünlü otel zinciri herkese hayrete düşüren dev bir satış gerçekleştirdi. Dünyada herkesin gözdesi olan dev otel tam 1 milyar 7 milyon dolara satıldı. İşte tüm detaylar…

Dünyaca ünlü zincir otel Hyatt Hotels Corporation, herkesi hayrete düşüren dev bir satış işlemi gerçekleştirdi. ABD'nin Orlando şehrinde yer alan otel tam 1 milyar 7 milyon dolara satıldı.1641 odası bulunan Hyatt Regency Orlando, yılda 1 milyon müşteriye ağırlıyordu. Dünyadaki 4 büyük otel olarak adını yazdıran Hyatt Regency Orlando, ortak şirkete satıldı. İşte tüm detaylar…

DÜNYANIN 4 BÜYÜK OTELİ

Tam 1641 odası bulunan dünyanın en büyük 4 Oteli Hyatt Regency Orlando, RIDA Development Corporation ve Ares Management Real Estate Fund ortaklığında satın alındı. Satın alma fiyatına otelin yanında bulunan 18 hektardan büyük mülk de dahil edildi. Otelde kapsamlı bir yenileme yapılacağı belirtirken oda sayısının 2500'e çıkarılacağı vurgulandı.

Hyatt Regency Lexington, Lexington (updated prices 2024)

Oteli satın alan RIDA ile Ares otel için kapsamlı bir yenileme planı olduğunu da vurguladı. Yenileme ile birlikte "Orange County Kongre Merkezi"nde 4.000'den fazla konuk odası oluşturulacak aktarıldı. Büyük ölçekli kongre mülklerinde geliştirme yapılırken geniş deneyime sahip olan iki şirketin bitişikteki 18 dönümlük arazi üzerinde yeni bir Grand Hyatt Oteli için Hyatt ile anlaşması bulunduğu da bildirildi.

TARİHİN EN BÜYÜK SATIŞ İŞLEMİ

Hyatt Regency Orlando'nun satışı otel tarihindeki en büyük tek satış olarak bildirildi. Hyatt CEO'su Mark S. Hoplamazian dev oteli satın alan RIDA ve Ares ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek " Hyatt Regency Orlando'nun başarısını artırmaya ve yeni bir Grand Hyatt Oteli ile ABD'nin en çok ziyaret edilen destinasyonunda marka portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz" dedi.

Travel PR News | Hyatt Hotels Corporation announces the opening of Hyatt Regency Shanghai Songjiang

Merkezi ABD Chicago olan Hyatt Hotels Corporation bünyesinde 6 kıtada 78 ülkede 1350'den fazla otel ve her şey dahil tesis yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN