Pezeşkiyan: Sinvar'ın şehadeti Filistin direnişinin gücünü artıracak

Pezeşkiyan: Sinvar'ın şehadeti Filistin direnişinin gücünü artıracak

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar’ın hayatını kaybetmesinin ardından yayınladığı mesajında Filistin direnişinin gücünü artırarak devam edeceğini açıkladı.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, İsrail saldırında hayatını kaybeden Yahya Sinvar için taziye mesajı yayınladı.

"DİRENİŞİ YOK EDEMEYECEKLER"

İsrail tarafından öldürülen Yahya Sinvar için mesaj yayınlayan İran lideri Mesud Pezeşkiyan “Bu mücadele terör ve suikastlar ile engellenemez. Yahya Sinvar’ın şehadeti, özellikle Filistin halkı ve tüm özgürlük savunucuları için acı ve üzüntü verici bir haberdir. Bu durum, işgalci ve çocuk katili Siyonist rejimin durdurulamaz suçlarının açık bir göstergesidir. Sinvar, hayatı boyunca yıllarca acımasız Siyonist rejimin esareti altında kaldı ve onurlu yaşamının sonuna kadar cesurca savaştı. Eğer bir lider giderse, yerine yeni bir lider gelir. Siyonist rejim, Filistin direnişini yok edemez'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN