Kanada'da camide bıçaklı saldırı: 3 kişi yaralandı

Kanada'da camide bıçaklı saldırı: 3 kişi yaralandı

Kanada'nın Montreal şehrindeki bir camide 24 yaşındaki bir saldırganı durdurmaya çalışan 3 kişi bıçakla yaralandı. Polis, şüpheliyi olay yerinde gözaltına alırken, yaralananlardan biri hastaneye kaldırıldı. Sorguya alınan şüphelinin bugün hakim karşına çıkarılması bekleniyor.

Kanada’nın Montreal kentinde bir camide meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışan üç kişi yaralandı.

Polis, 24 yaşındaki şüphelinin olay yerinde gözaltına alındığını ve sorguya alındığını açıkladı.
Şüphelinin bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Cuma namazı sırasında gerçekleşen saldırıda yaralananlardan biri hastaneye kaldırıldı.

Yaralananların üçünün de saldırganı derdest ederken hafif bıçak yaraları aldığı, cami cemaatinin saldırganı polis gelene kadar kontrol altında tuttuğu kaydedildi.

Kanada'nın en büyük Müslüman insan hakları örgütü olan Kanada Müslümanları Ulusal Konseyi (NCCM) sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, konudan haberdar olduklarını, daha ayrıntılı açıklama yapılacağını bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN