İsrail Ordusu, Batı Şeria'da ikisi çocuk üç Filistinliyi yaraladı

İsrail Ordusu, Batı Şeria'da ikisi çocuk üç Filistinliyi yaraladı

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'da gerçekleştirdikleri operasyonlarda iki çocuk dahil olmak üzere üç kişiyi yaraladı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamaya göre, Kızılay ekipleri, İsrail ordusunun, El Halil kentinin Zahiriyye beldesine düzenlediği baskında bacaklarından gerçek mermiyle yaralanan 7 ve 22 yaşındaki 2 Filistinliyi hastaneye nakletti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA da Kalkilya kentinde İsrail güçlerinin ayağından gerçek mermiyle yaraladığı 13 yaşındaki bir çocuğun hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

BASKIN VE SALDIRILARDA ARTIŞ YAŞANIYOR

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.

Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim'den bu yana İsrail askerleri ve Filistin topraklarını gasp eden İsraillilerin saldırılarında 685 Filistinli hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN