İran: İsrail saldırısının işaretlerini almıştık

İran: İsrail saldırısının işaretlerini almıştık

İran Dışişleri Bakanı Arakçi, İsrail'in 26 Ekim'de gerçekleştirdiği hava saldırılarına dair daha önce işaret aldıklarını açıkladı. Askeri üslerin hedef alındığı saldırıdan önce bazı istihbarat faaliyetleri gerçekleştirildiğini söyleyen İranlı Bakan, "Gerekli önlemleri aldık" dedi.

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail'in cuma gününü cumartesiye bağlayan 26 Ekim'de gerçekleştirdiği hava saldırıları hakkında açıklama yaptı. İran güçlerinin operasyonuna dair daha önce işaretler alındığını söylen Arakçi, 'farklı taraflarla mesaj alışverişinde bulunulduğunu' öne sürdü. Bakan Arakçi'nin ifadelerine göre söz konusu mesaj alışverişinden sonra önlemler alındı.

Duvar'da yer alan habere göre Arakçi'nin açıklamasının ardından bir açıklama da İsrail Başbakanlık Ofisi'nden geldi. İsrail tarafı, İran'a saldırı hakkında önceden bildirimde bulunulduğu yönündeki haberleri yalanladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN