Hindistan'ın kuzeyinde aşırı yağışlar nedeniyle 20 kişi öldü

Hindistan'ın kuzeyinde aşırı yağışlar nedeniyle 20 kişi öldü

Hindistan'ın Racastan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen boğulma, ev çökmesi ve nehir taşkınları gibi kazalarda ilk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Hindistan'ın Racastan eyaletinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar nedeniyle meydana geken kazalarda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'ın NDTV kanalının haberine göre, yetkililer, etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde eğitime ara verme kararı aldı.

Yetkililer, eyaletin Jaipur, Bharatpur, Madhorajpura, Beawar, Kekri, Karauli, Banswara gibi bölgelerinde boğulma, çöken evin altında kalma, yağışlar nedeniyle dolan nehir sularına kapılma gibi sebeplerden en az 20 kişinin yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Yetkililer, vatandaşlara su birikintilerinden, elektrik direklerinden uzak durmaları uyarısında bulundu ve afet yönetimi biriminin uyarılarına uyulması çağrısı yaptı.

HİMAÇAL PRADEŞ'TE TOPRAK KAYMASI NEDENİYLE 3 KİŞİ ÖLDÜ

Öte yandan, Hindustan Times'ın haberine göre, Himaçal Pradeş eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarından çeşitli bölgelerde olumsuz etkileniliyor.

Una bölgesinde yağışlar nedeniyle birçok yolun kapandığını açıklayan yetkililer, bir köyde toprak kayması nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kişinin kaybolduğunu ifade etti


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN