Bilgisayarınızı 15 kez kapatıp açın! Microsoft, küresel kesintiler için şaşırtıcı bir çözüm öneriyor

Bilgisayarınızı 15 kez kapatıp açın! Microsoft, küresel kesintiler için şaşırtıcı bir çözüm öneriyor

Dünya çapında krize neden olan Microsoft ve Crowdstrike kaynaklı küresel kesintiler için şaşırtıcı çözüm! Bu kadar basit miydi? Bilgisayarınızı 15 kez kapatıp açın! Teknoloji devinin çözümü sosyal medyada gündem oldu...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Microsoft ve Crowdstrike kaynaklı küresel kesintiler, Avustralya'dan Türkiye'ye kadar birçok ülkede ofis çalışanlarını etkilemeye devam ediyor. Microsoft, sorunu en yüksek öncelik ve aciliyetle çözmeye çalıştıklarını açıklarken, Crowdstrike kesintilerin Windows sunucularına gönderilen bir güncellemeden kaynaklandığını belirtti.

MICROSOFT'TAN ŞAŞIRTAN ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Süper Hızlı Bilgisayar Kullanmak İçin 15 Basit Numara - Tamindir

Bu kriz ortamında Microsoft, internet sitesinde herkesi şaşırtacak bir çözüm önerisinde bulundu: "Bilgisayarınızı kapatıp açmayı denediniz mi?" Hatta bazı sanal bilgisayarlarda (ekranın bilgisayarla aynı yerde olmadığı kişisel bilgisayarlar) 15 defaya kadar kapatıp açmanın sorunu çözebileceğini ifade ettiler.

Microsoft'un bu basit ama şaşırtıcı önerisi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Crowdstrike çalışanları da benzer bir çözüm önererek belirli bir dosyanın silinmesini tavsiye ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN