Deniz Atalay: Jose Sosa, ‘Ben gidiyorum’ deyip gidemez

Deniz Atalay: Jose Sosa, ‘Ben gidiyorum’ deyip gidemez

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın yalnızca kendi isteğiyle takımdan ayrılamayacağını sert sözlerle açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın yalnızca kendi isteğiyle takımdan ayrılamayacağını belirtti.

'BEŞİKTAŞ'IN KONTRATLI FUTBOLCUSU'

Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosa’nın şu anda antrenmanlara çıktığını vurgulayarak, “Zaten öyle olması lazım. Profesyonel futbolcuya kulüp olarak gerekli koşulları sağlıyorsak, yükümlülüklerimiz varsa, onların da yükümlülüğü budur. Sosa şu anda Beşiktaş’ın kontratlı futbolcusu ve antrenmanlarına çıkacak.” dedi.

'BEN GİDİYORUM DEYİNCE KİMSE GİDEMEZ'

Sosa’nın sözleşmesinin devam ettiğini aktaran Deniz Atalay, “Bundan sonra ne olacağını zaman gösterecek. Şu an konuşmak doğru değil. Sosa’nın 2 sene daha sözleşmesi var, ‘ben memnun kalmadım gidiyorum’ deme şansı yok. Bizim memnun olmadığımız oyunculara, ‘seninle çalışmayacağız’ dediğimiz zaman, ‘sözleşmemin koşullarını yerine getirin’ diyor. Aynı şey futbolcu için de gerekli, ‘ben gidiyorum’ deyince kimse gidemez. ” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN