Cimbom'da ön libero için alternatifler hazır

Cimbom'da ön libero için alternatifler hazır

Bonservisi Barcelona'da olan Alex Song ile söz kesen Galatasaray yönetimi, gözünü Fenerbahçe ile bağlarını koparması muhtemel Mehmet Topal'a çevirdi.

Ön libero arayışı sürdüren Galatasaray iki alternatif arasında kaldı. Martin Skrtel, Alex Song ve Moussa Dembele'nin transferleri için Londra'ya giden Sportif A.Ş. yöneticisi Alp Yalman ile Sportif Direktör Cenk Ergün, görüşmelerini tamamlayarak İstanbul'a döndü.

Yalman-Ergün ikilisinin, bonservisi Barcelona'da olan ve geçen sezon West Ham United'da kiralık olarak forma giyen Alex Song ile prensipte anlaştığı belirtildi.

16-06/09/56608.jpg

Fanatik'te yer alan habere göre; Kamerunlu futbolcunun Sarı-Kırmızılılara 'evet' dediği, transferin detayları için görüşmelerin süreceği öğrenildi.

Galatasaray diğer taraftan Alex Song'a alternatif olarak, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Mehmet Topal'ın transferi için bekleyişini sürdürüyor.

16-06/09/_84824812_topal.jpg

'Önce kulübümle görüşeceğim' diyen milli futbolcu, Sarı-Lacivertli yönetimle anlaşma sağlayamazsa hemen harekete geçilecek. Mehmet Topal'ın transferi gerçekleşirse Alex Song'dan vazgeçilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN