Burak Yılmaz: İstem Yılmaz haberleriyle ilgili yorum yapmayacağım

Burak Yılmaz: İstem Yılmaz haberleriyle ilgili yorum yapmayacağım

Milli golcü Burak Yılmaz, eşi İstem Yılmaz'a şiddet uyguladığı ve boşanacakları yönündeki haberler üzerine açıklama yaptı.

Kariyerine Çin'de devam eden Burak Yılmaz'ın eşini darp ettiği ve dört aylık hamile olan İstem Yılmaz'ın milli golcü için evden uzaklaştırma kararı alarak boşanma davası açtığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

BURAK YILMAZ'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Ayrıca İslem Yılmaz'ın Burak Yılmaz'dan 10 milyon TL tazminat talebinde bulunduğu öne sürüldü. Bu haberlerin ardından Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Burak Yılmaz açıklamasında "İstem Yılmaz çocuklarımın annesidir. Hangi ruh halinde, hangi düşüncede olursa olsun yaptığı şeyler veya söylemlerinden bağımsız olarak iki evladımızın ve eşimin sağlıklı ve huzurlu olması benim için her şeyden önemlidir. Yazılanlar ve yazılacaklar dahil olmak üzere bu konuyla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağımı herkesin bilmesini isterim. Saygılarımla, Burak Yılmaz," ifadelerini kullandı.

16-06/02/burakyilmaz.jpgBurak Yılmaz'ın yaptığı o açıklama / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN