Bucaspor Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla anlaştı

Bucaspor Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla anlaştı

Suat Kaya'nın ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Bucaspor, Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın ile prensip anlaşmasına vardı. Serhat Akın'ın ilk kez teknik direktörlük tecrübesi yaşayacağı Bucaspor'un bu sezon transfer yasağı bulunuyor.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bucaspor'da yönetim yeni sezonda takımı Serhat Akın'a teslim etmeyi kararlaştırdı.

Suat Kaya'nın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışına giren Sarı-Lacivertliler, uzun süredir temas halinde oldukları Akın'la kesin anlaşma sağladı.

Basın Sözcüsü Sait Demir, resmi imzaların büyük ihtimalle yarın atılacağını belirterek, "Bu işi bayramdan önce bitirmek istiyoruz. Serhat Akın'ın yardımcıları arasında takımı tanıyan Bucaspor Futbol Akademisi patentli bir antrenör de yer alacak" dedi.

16-07/04/1466506111666.jpg

Serhat Akın 2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giydi / FOTO: Sosyal Medya

Eski futbolcu Serhat Akın, ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşayacak. Bu arada Bucaspor'un eski futbolcu ve teknik adamlara olan 3 milyon TL borcu nedeniyle transfer yasağı bulunuyor.

İZMİR / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN