Mert Günok kendisine kulüp bulamadı

Mert Günok kendisine kulüp bulamadı

Bursaspor'un kendisine kulüp bulmasını istediği Mert Günok şu ana kadar herhangi bir kulüple anlaşmadı. Milli kalecinin 8 Temmuz'a kadar başka bir kulüple anlaşamaması durumunda Bursaspor'un sezon hazırlıklarına alınmayacak.

Kendisine takım bulması söylenen tecrübeli file bekçisi için şuana kadar kulübe ulaşan hiçbir teklif yok. Mert eğer gitmemek için direnirse 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına alınmayacak.

Geçen sezon büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklentileri karşılayamayan ve son dönemde yedek kulübesine çekilen tecrübeli file bekçisi'nden yönetim kendisine kulüp bulmasını istemişti. Düne kadar yeşil beyazlı kulübe ismi birçok Süper Lig kulübüyle anılan Mert'le ilgili ulaşmış bir teklif bulunmadığı öğrenildi.

ANTRENMANLARA ALINMAYACAK

Olay'da yer alan habere göre; Ali Ay yönetimi, yeni sezonda 750 bin euro garanti, maç başlarıyla birlikte yaklaşık 1 milyon euro kazanacak olan Mert'i kesinlikle takımda tutmama kararı aldı. 27 yaşındaki eldiven gitmemek için direnirse eğer 8 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına alınmayacak. Yönetimin, tecrübeli eldivenin menejerenin işi yokuşa sürme eğilimlerine de fazla aldırış etmediği belirtildi.

16-07/03/mert_gunoktan_sari_lacivert_fenerbahceye_sitem.jpg

İŞTE İKİ ADAY

Bursaspor'un kaleci konusunda B planı ise hazır. Harun Tekin ve genç Muhammed Şengezer ikilisinin yanına maliyeti ucuz bir kaleci almak isteyen yeşil beyazlıların, Eskişehirspor'dan Ali Şaşal Vural ve Mersin İdman Yurdun'dan Muammer Zülfikar Yıldırım üzerinde durduğu belirtildi. Yeşil-Beyazlıların her iki kaleciyle de irtibabat halinde olduğu belirtildi.

16-07/03/55ea1612f018fbb8f86a693f.jpg

İKİNCİ KALECİ OLDU

2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ayrılarak Bursaspor ile anlaşan Mert, Ertuğrul Sağlam döneminde lig maçlarında 11’de başlarken daha sonra Hamza Hamzaoğlu tarafından takımın ikinci kalecisi konumuna düştü. Kaleyi Bursaspor’un alt yapısından yetişen Harun Tekin’e kaptıran Mert, Hamza Hamzaoğlu tarafından geçen sezon lig ve kupada olmak üzere toplam 8 maçta görev aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN