Dünya devi AC Milan Jose Sosa'yı istiyor

Dünya devi AC Milan Jose Sosa'yı istiyor

İtalyan kulüp AC Milan'ın, Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Jose Sosa'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

İtalya'nın tanınmış spor gazetecilerinden Michele Criscitiello'nun özel haberine göre AC Milan kulübü Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'yı transfer etmek için harekete geçti

Sportitalia'nın haberine göre orta sahaya oyun kurucu mevkine transfer yapmak isteyen İtalyan devi Milan'ın geçen sezon Beşiktaş ile müthiş bir sezon geçiren ve kariyer rekorlarını kıran Jose Sosa'yı transferi için resmen harekete geçti.

16-07/07/sosa-12-1.jpg

İtalyan kulübunün CEO'su Adriano Galliani tarafından yürütülen transfer çalışmasında AC Milan kulübü Beşiktaş'a 7-8 milyon euro civarı bir teklif yapacağı da belirtildi. İtalyan basını tarafından Mario Gomez'i tekrar dirilten adam olarak gösterilen Sosa için Galliani'nin tüm şartları zorlyacağı da iddia edildi.

Öte yandan italyanlar Milan'ın Jose Sosa dışında Alman forvet Mario Gomez'e de talip olacağını yazdılar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN