Wesley Sneijder: Bazıları gitmezse, ben gideceğim

Wesley Sneijder: Bazıları gitmezse, ben gideceğim

Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında "Bu takımdan bazılar gitmezse, ben gideceğim" diyerek ortalığı birbirine katan Wesley Sneijder'in tepkisinin Mustafa Denizli ve Selçuk İnan'a olduğu bildirildi.

UEFA'dan gelmesi muhtemel ceza, Galatasaray'ın hedef küçültmesi ve son olarak Burak Yılmaz'ın Çin'e satılması Wesley Sneijder'i ayrılığın eşiğine getirdi. Fotospor'un haberine göre geçen hafta İstanbul'a gelen Sneijder'in menajeri Guido Albers'in Dursun Özbek'le yaptığı konuşmada ise üzerinde durduğu konulardan birisinin yaşanan gelişmeler ışığında Galatasaray'ın Sneijder'e verdiği ödeme sözünü tutup tutamayacağı olduğu öğrenildi.

Sneijder'i Galatasaray'da tutan eşi Yolanthe

Şimdiye kadar Türkiye'ye transfer olan veya Türkiye'den ayrılan pek çok oyuncu için eşleri bir numaralı neden oluyordu... eşler ya Türkiye'ye gelmek istemiyor, ya da alışamadıkları için kocalarını da alıp götürüyorlardı. Wesley Sneijder konusunda ise tam tersi bir durum yaşanıyor. Hollandalı oyuncu bir süredir, "Galatasaray hedef küçülttü. Ben de hedeflerin küçük olduğu bir yerde kalmak istemiyorum" diyerek ayrılmak istiyor. Fakat Türkiye'de bir anda şöhrete kavuşan eşi Yolanthe, Hollandalı futbolcuyu frenliyor. Yolanthe özellikle Çin'e gitmeye hiç sıcak bakmıyor. Şu anda Sneijder'i Galatasaray'da tutan sadece eşi.

'Bazıları gitmezse, ben gideceğim'

Galatasaray'da Mersin İdman Yurdu maçında alınan mağlubiyetin önüne Wesley Sneijder'in, Selçuk İnan'la kavga ederek oyundan çıkması geçti. Hollandalı oyuncunun gergin tavırlarına maçtan sonra da devam ettiği bildirildi. Soyunma odasına girişte su şişelerini tekmeleyen ve İngilizce küfürler eden Hollandalı yıldızı sakinleştirenin ise vatandaşı Ryan Donk olduğu bildirildi.

Sneijder'in Mustafa Denizli'nin maç sonu konuşmasını beklemeden, "bu takımdan bazılar gitmezse, ben gideceğim" diyerek çok sert bir tepki gösterdiği öğrenildi. Selçuk İnan'ın ise Sneijder'in sinirli tavırları karşısında başı önde olduğu halde gülerek tepki vermesine kızan ise Donk oldu. Hollandalı oyuncunun da vatandaşına destek verdiği gözlendi.

Sneijder, hafta içinde Özbek'le görüşecek

Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında "bu takımdan bazılar gitmezse, ben gideceğim" diyerek ortalığı birbirine katan Wesley Sneijder'in tepkisinin Mustafa Denizli ve Selçuk İnan'a olduğu bildirildi. Hamza Hamzaoğlu'nu "takımı çalıştırmıyor" diyerek Başkan Dursun Özbek'e şikayet eden Sneijder'in hafta içinde Özbek'le bir görüşme daha yapacağı ve Denizli ile Selçuk'la ilgili fikirlerini başkanla paylaşacağı gelen bilgiler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN