Batuhan Karadeniz: St. Gallen takımına transfer oldum

Batuhan Karadeniz: St. Gallen takımına transfer oldum

Son olarak Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor forması giyen ancak ara transfer döneminde sözleşmesi feshedilen 24 yaşındaki futbolcu, yeni takımını açıkladı.

Son olarak Sivasspor’dan bonservisini alarak ayrılan Batuhan Karadeniz 360 TV’de yayınlanan Telegol’e konuk oldu.

Başarılı oyuncu İsviçre’nin St. Gallen takımına transfer olduğunu açıkladığı programda ilginç açıklamalarda bulundu.

“İmajımı düzeltmek için yurtdışını tercih ettim”

“Yurtdışında oynamayı tercih ediyorum. Geçmişimi unutturmak için orada oynamayı tercih ediyorum. Burada kazanacağımdan daha az paralara orada oynayacağım. Her zaman doğrularımın peşinde oldum. Bile bile yanlış yapmadım. İmajımı değiştirmek için yurtışında oynamak istedim”

“Burak ağabey gitmeyi doğru bulmuş”

“Burak ağebeyi şahsen de tanıyorum. Süper Lig’de her sezon 20’nin üzerinde gol atmak ender isimlerin yapabileceği iş. Şampiyonlukta payı var. Gitmeyi doğru bulmuştur. Tecrübe olarak daha iyidir benden. Bence Galatasaray Burak Yılmaz’ı arayacaktır.”

“Milli Takım'ı tabii ki düşünüyorum”

“Milli Takıma’a geri dönme ihtimalimi her zaman düşünüyorum. Her Türk oyuncusunun umudu olması gerekiyor. Gözlemcilerimiz zaten çok iyi. Fatih hoca çok iyi izliyorlar yurtdışını”

“Abartılacak kadar kazık yemedik dostlarımdan. Hayatımda sadece bir şey için pişman oldum. Oynadığım kulüplerde tek pişmanlığım oldu. Beşiktaş’a para kazandırdım. Hayatından neyi çıkartmak isteseydin deseydiniz, Trabzonspor bir türlü orada başarılı olamadık. Suçlu hissediyorum. Başarılı olamadığım için orada çok üzülüyorum. Oynadığım kulüplere bir şeyler kattım. Orada yapamadım. Ben süre alamadığım için neyin yanlış gittiğini bilmiyorum. Konusu açılınca bile kötü oluyorum”

Kral yapmam kral olurum açıklaması

“Higuain pozisyonum vardı mesela. Beşiktaş’a resepsiyonda çalışan bir arkadaşa söyledim ben ‘Kral yapmam kral olurum’ lafımı. Ben orada görmedim Higuain’i. 3-4 kişiyi de çalımlamışım. Kale boş, gittim ayağımı yere vurdum. Niye vermedin diye sordular. İbrahim ağabey, her gün beni köprü altına bırakırdı. 100 euro veriyordu bana. Beni maaşa bağlamıştı. Saolsun bana çok yardımcı olmuştur”

“Sigara kullanmam, alkol kullandım”

“Antrenmana geç kalmazdım hiç. Geç kalmam antrenmana. Kadrodışı neden kaldığımı bilmiyorum. Neden kadrodışı kaldığımı bilmiyordur Sivas’ta. Sergen hoca zamanında. Kulüpten bana en son yetersizsin dediler.”

“Rıza Çalımbay hocam, Ersun hocam, Samet hocam, Sergen hocamla aram çok iyidir. Rıza hocayla kadrodışı kaldım. Beşiktaş’ta kadrodışı kaldım kamptan kaçtığım için. Ersun hoca ile çalıştığım dönemde uyumsuzluk oldu.”

“Galatasaray takımı düşüş yaşıyor. Oyuncu performanslarından bence. Bence oyunculardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.”

“Her şey özgüvenle alakalı”

“Bence herkesle bağlantılı sorunlar. Haberci bir insanı nasıl yansıtırsa öyle tanıyor. Kamuoyunu takip eden başkanlarımız, taraftarlarımız kötü bir şey çıktığı zaman kulüp ve insanlar zan altında kalıyor. Kötü etkilendiği için insanlar başarısız oluyor. Özgüvenle alakalı herşey. Benim zamanlarımı hatırlıyorum. Islıklandığınız zaman etkileniyorsunuz. Maç içinde dakikaları takip ediyorsunuz”

“Bence Fenerbahçe şampiyon olacak”

“Hakemler bence adaletli maç yönetmeye çalışyorlar. Çok yakından da biliyorum bence art niyetli değil hakemler. Baskıdan dolayı şeyler oluyordur ama oyunun kaderini belirleyecek şeyler yapmıyorlar”

“Bence F.Bahçe’de Van Persie ile Fernandao beraber oynamalı. Ben ikisini de çok beğeniyorum”. Şampiyon Fenerbahçe olacak bence, gönlüm Beşiktaş’ı istiyor ama bence Fenerbahçe şampiyon olacak tahminim”

“Ben gece 3-4 gibi yatarım. Kendimi bu şekilde iyi hissediyorum. Maç sabah erken olmadığı sürece ben hep bu şekilde yaşadım. Akşam 8’de yatsam, ertesi akşamki maça kadar benim uykum gelir”

“Üzülmez-Toraman ağebeylerimin kavgasını ben ayırmaya çalıştım. İkisinin de içinden panter çıktı. Dayağı arada ben yedim”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN