Vitor Pereira'nın kimi istediği ortaya çıktı

Vitor Pereira'nın kimi istediği ortaya çıktı

Vitor Pereira; ameliyat olan Volkan Demirel Şampiyonlar Ligi elemelerine hazır olamayacağı için, Steve Mandanda'nın alınmasını talep etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile görüşmesinde kaleci istedi.

Portekizli hoca, transfer görüşmelerinin hangi aşamada olduğu konusunda Yıldırım’dan bilgi alırken, “Geçen sezon yeni transferlerin kampa geç katılması nedeniyle yaşadığımız sıkıntılar ortada. Hazırlık kampına tam kadro olarak girmeliyiz” dedi ve Volkan Demirel’in durumunun belirsizliği nedeniyle öncelikli olarak kaleci sorununa çözüm bulunmasını talep etti.

16-06/05/200620151005257937945.jpg

Steve Mandanda / FOTO: Sosyal Medya

MANDANDA GÜNDEME ALINDI

Açık Mert Korkusuz'un haberine gçre; mayıs ayında bel fıtığı ameliyatı olan Volkan Demirel, iyileşme süreci nedeniyle Şampiyonlar Ligi elemelerinde büyük bir ihtimalle hazır olmayacak.

Kiralık Fabiano’nun da gönderilmesi nedeniyle Vitor Pereira’nın kaleye takviye talep edip Mandanda’yı önerdiği belirtildi.

Sarı-Lacivertli yönetimin de Marsilya ile sözleşmesi sona eren Kongo asıllı Fransız’ı gündemine aldığı kaydedildi. 31 yaşındaki Fransız kalecinin menajeri ile ilk temas kurulduktan sonra yol haritası netleşecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN