Vitor Pereira'dan Emenike'ye 'hazır ol' talimatı

Vitor Pereira'dan Emenike'ye 'hazır ol' talimatı

Fernandao'nun formsuzluğu, Van Persie'nin sakatlığı nedeniyle Pereira, Emenike'ye sarıldı. Hoca, yıldıza "Monaco önünde sana çok büyük görevler düşecek hazır ol" talimatı verdi.

Fenerbahçe’nin Monaco önünde gol yollarındaki 1 numaralı silahı Emenike olacak. Vitor Pereira, Fransız ekibi karşısında oyun planını yıldızın üzerine kurmayı planlarken, formuyla da dikkat çeken Nijeryalı ile idmanlarda yakından ilgileniyor.

Emenike’nin patlayıcı gücünden yararlanmak isteyen Pereira, golcüsüyle bire bir görüşmeler yapıp onu maçına motive etmeye uğraşıyor. Portekizli hoca, defansın arkasına atılacak toplarla Emenike’yi buluşturup Monaco’yu devirmeyi düşünüyor.

16-07/25/resimid_3746468.jpg

PEREIRA, EMENIKE İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Açık Mert Korkusuz'da yer alan habere göre; Brezilyalı golcü Fernandao’nun henüz yeteri kadar form tutamaması, gidip gitmeyeceği keşinleşmeyen Van Persie’nin ise sakatlığı nedeniyle Emenike’ye sarılan Pereira, oyuncusuyla yaptığı özel görüşmede, “Sana Monaco maçında büyük görev düşecek. Senden savunma arkasına yapacağın koşularla, rakibi dengesiz yakalamanı ve tehlikeler üretmeni bekliyorum. Bu maçta en önemli silahım sen olacaksın. Kendini iyi hazırlanmanı istiyorum” diye motive etmeye çalışıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN