Van der Wiel: Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum

Van der Wiel: Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel, basın toplantısında konuştu. 23 numaralı formayı giyeceğini açıklayan yıldız isim sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel, sarı-lacivertli kulübün düzenlediği imza töreninde konuştu.

İşte Hollandalı sağ bek oyuncusunun açıklamaları...

"İSTANBUL'DA YAPACAK ÇOK ŞEY VAR"

İstanbul'a geldim gezdim, çok büyük bir şehir yapabilecek şok şey var. Burayı özel kılan Asya ve Avrupa'da olması. Tesisleri de gezdim. Stat harika sahalar çok güzel. Fitness salonu, soyunma odaları çok iyi. Stat da öyle. Bu güzel stat ve taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum.

"KUYT, BANA OLUMLU ŞEYLER SÖYLEDİ, MUTLUYUM"

Kuyt ile transferim hakkında çok konuştum fikirlerini aldım bana sadece olumlu şeyler söyledi. Harika bir takım olduğunu ve en iyi taraftarın burada olduğunu söyledi. Buraya geldiğim ilk anda sıcaklığı hissettim. İmzayı attıktan sonra da şu anda da çok mutluyum.

"PSG'YE GERİ DÖNMEK İSTEMEDİM ÇÜNKÜ..."

Bana yeni bir kontrat önermişlerdi ama ben hislerimin peşinden giderim. Buradaki aile ortamını görünce Fenerbahçe'ye gelmek istedim. PSG'ye geri dönmek istemedim.

"O SAHAYA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Çok fazla şey duydum taraftarlarla ilgili, çok anlattılar. Türkiye'nin en iyi taraftarı. Videolar izledim, bana çok kişi bahsetti. O sahaya çıkmak, taraftarı görmek için çok sabırsızlanıyorum.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KALMAK..."

Tek düşüncem var, her maçta sahada olmak ve oynamak istiyorum. Onun için geldim. Fenerbahçe'nin bir parçası olmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte en iyisini yapmak istiyorum.

"İLK İŞİM SAVUNMA, SONRA HÜCUM, ORTA YAPMAYI..."

Öncelikle kenar bölgesinde çok koşan bir oyuncuyum, ilk işim savunma yapmak. Hücuma yardım etmeyi de çok severim. Orta yapmayı, hücuma çıkmayı da... Umarım bu anlamda iyi oluruz. Takı markadaşlarım da beni tanır umarım. Takım arkadaşlarımın hücumda 1 kişi daha fazla olduğunu hissetmeleri isterim. En büyük amacımız şampiyonluk olacak.

BOŞ ZAMANLARINDA NE YAPIYOR?

Genellikle sohbet etmeyi, neşeli vakit geçirmeyi severim konsol oyunlarını çok severim. Restoranlarda güzel yemekleri tatmayı, kız arkadaşımla gezmeyi severiz. Etkinliklere katılmak, alışveriş yapmayı severim. Çünkü modaya ilgim var. Neredeyse tüm günü müzik dinleyerek de geçirebilirim

"TÜRKÇE BİLMİYORUM AMA ÖĞRENMEK İSTERİM"

Türkçe bilmiyorum ama öğrenmek isterim. Tabii insanların yardımına ihtiyacım var. Bu konuda istekliyim.

"7 YAŞINDA YÜZLERCE ÇOCUK ARASINDA AJAX'A SEÇİLDİM"

Genç yaşta Ajax scoutları tarafından keşfedilmesi konusunda, "Aslında 4-5 yaşında sokakta top oynamaya başladım. Bu oyuna başladım. 7 yaşında yüzlerce çocuk arasından 15 kişi seçildik. Ajax'ta uzun süre oynadım. Genç yaşta milli takıma da seçildim. Dünya Kupası'nda finale kaldım. Bir sonraki adım zamanı gelmişti ve PSG'ye gittim. 4 yıl başarılı oldum, 4 kere şampiyon olduk. Kariyerimin harika olduğunu söyleyebilirim. Bu yeni sayfa için de çok mutluyum" dedi.

"İSTANBUL'DA ÇOK İYİ ZAMAN GEÇİRECEĞİM"

Kuyt, bana fazlasıyla bilgi verdi. İstanbul'un harika olduğunu söyledi. Çok fazla kalma şansım olmadı ama muazzam bir şehir olduğunu gördüm. Boğaz, restoranlar harika. Burada çok iyi zaman geçireceğimi söyleyebilirim.

"23 NUMARALI FORMAYI GİYECEĞİM"

Taraftara ilgi için çok teşekkür ederim. Bizim izlemeye devam etsinler, bu renkler için mücadele edeceğim. 23 numaralı formayı giyeceğim. Biraz uğur getitreceğini söyleyebilirim. Paris'te 4 sene bu formayı giydim, devam etmek istedim.

"FUTBOLA STOPER OLARAK BAŞLADIM"

Futbola stoper olarak başlamıştım. Sonradan sağ beke geçtim. Koşmayı ve orta yapmayı çok severim. Hocalarımızla aramızda kadroyla ilgili konuşmalar olacak. Burada aynı hedef için varız. Herkes böyle düşünmeli.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN