Türkiye - İsveç ve Galatasaray - Bayern Münih maçları oynanacak mı?

Türkiye - İsveç ve Galatasaray - Bayern Münih maçları oynanacak mı?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi, Türkiye-İsveç ve Galatasaray - Bayern Münih maçlarını da tehlikeye soktu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi bu hafta içinde Antalya'da oynanacak Türkiye-İsveç hazırlık maçıyla Salı günü İstanbul'da oynanacak Galatasaray-Bayern Münih basketbol maçını riske attı.

Fotospor'un haberine göre İsveç Futbol Federasyonu, Antalya oynanacak hazırlık maçıyla ilgili bugün bir toplantı yaparak karşılaşmayı oynama konusunu masaya yatırma kararı aldı. İsveç Futbol Federasyonu'nun, başta Zlatan Ibrahimovic olmak üzere Trabzonspor'da oynayan Erkan Zengin'le de temas kurarak fikir alışverişinde bulunacağı bildirildi.

BAYERN MÜNİH'TEN ERTELEME BAŞVURUSU

Bugün İstanbul'da olması beklenen Bayern Münih de FIBA'ya başvurarak İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak maçın ertelenmesi veya başka bir ülkede oynanması için başvuru yaptı. Cumartesi günü Darüşşafaka maçı güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray'ın, bugün de futbolda Fenerbahçe maçı ertelenmişti.

İSVEÇ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

İsveç Futbol Federasyonu Basın İlişkileri sorumlusu Niklas Bodell, Aftonbladet gazetesine; "Biz gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Biz yaşanan olaylar sonrasında Türk meslekdaşlarımızdan bu olayla ilgili görüşmelerimizi güncelledik. Biz yaşanan olayları gözden geçirdiğimizde; hala maçın iptaliyle ilgili herhangi bir karar almış değiliz" açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN