Athletic Bilbao, İzmir Cup'a gelmeyeceğini açıkladı

Athletic Bilbao, İzmir Cup'a gelmeyeceğini açıkladı

Son dönemde artan terör olayları nedeniyle Türkiye’ye gelmek istemediğini açıklayan Avrupa kulüplerine bir yenisi daha eklendi. Halkbank ile oynayacakları maç için Türkiye’ye gelmek istemediğini açıklayan bir İtalyan voleybol takımının ardından Athletic Bilbao’nun 12 yaş altı takımı İzmir’de düzenlenecek turnuvaya katılmayacağını açıkladı.

İspanya'nın Athletic Bilbao Kulübü, 24-27 Mart tarihlerinde İzmir'de yapılacak İzmir Cup Turnuvası'na katılmayacağını bildirdi.

Kulübün Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Athletic, Türkiye'de düzenlenecek İzmir Cup'a katılmayacak" ifadesi kullanıldı.

Avrupa'nın dört bir yanından 12 yaş altı futbol takımlarının katıldığı turnuvada geçen yıl Athletic Bilbao şampiyon olmuştu.

Turnuva, Altınordu Kulübü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenleniyor.

Hatırlanacağı üzere İtalya'nın Cucine Lube Civitanova Voleybol Takımı da, Ankara'da çarşamba günü oynayacağı Erkekler Şampiyonlar Ligi maçının tarafsız sahaya alınması için Avrupa Voleybol Konfederasyonu'na başvurmuştu.

16-03/21/56effeed67b0a94ef07896be.jpegU12 İzmir Cup'a katılan takımlar ve grupları / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN