Yüksek pil kapasitesiyle dikkat çekiyor! Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı

Yüksek pil kapasitesiyle dikkat çekiyor! Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı

Yüksek bil kapasitesiyle ön plana çıkıyor! Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı! Batarya kapasitasi 6.000 mAh: İşte özellikleri...

Samsung, bütçe dostu telefon segmentindeki Galaxy M14 5G modelinin halefi olarak sessiz sedasız Galaxy M15 5G'yi bazı bölgelerde resmi olarak duyurdu. Telefon, resmi Irak Samsung web sitesinde ve bazı Levant bölgelerinde görüldü ve cihaza dair tüm özellikler paylaşıldı.

SAMSUNG GALAXY M15 5H ÖZELLİKLERİ

6000 mAh bataryalı Samsung Galaxy M15 5G tanıtıldı

Samsung, Galaxy M15 5G modeli ile giriş seviyesini hedeflese de üst seviye cihazlarda bulunan özellikleri de telefonuna entegre ediyor. Cihaz, 6,5 inç boyutunda Super AMOLED Full HD+ ekrana sahip ve 90Hz yenileme hızı sunuyor. Bu ekranı güçlendiren ise Mediatek imzalı Dimensity 6100+ yongası. Galaxy M15 5G, 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla geliyor ve ayrıca microSD ile 1TB'a kadar artırılabilme özelliği sunuyor.

Kamera tarafına geçildiğinde ise cihazda 50 MP ana kamera, 5 MP ultra geniş açı ve 2 MP makro kamera bulunuyor. Ön tarafta ise 13 MP'lik bir özçekim kamerası yer alıyor. Hem ön hem de arka kameralar ile 1080p 30FPS ve 720p 120FPS video kaydı yapılabilme imkanı sunuluyor. Galaxy M15 5G'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri ise devasa 6.000 mAh bataryası. Bu batarya aynı zamanda 25W hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Samsung Galaxy M15'in Görüntüleri Sızdırıldı: Tasarımı Nasıl Olacak? - Tamindir

Bağlantı tarafında, çift SIM 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.3, GPS, USB Type-C bağlantı noktası ve 3,5 mm ses jakı gibi orta sınıf Samsung telefonlarında gördüğümüz seçenekler bulunuyor. Parmak izi sensörü cihazın yan tarafında konumlandırılmış ve kullanıcılara Koyu Mavi, Açık Mavi ve Gri renk seçenekleri sunuluyor. Telefonun kutudan hangi Android sürümüyle çıkacağı henüz açıklanmamış olsa da muhtemelen Android 14 ile geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca Samsung, cihaza 4 nesil Android güncellemesi ve 5 yıl güvenlik güncelleme desteği vaat ediyor.

Samsung, Galaxy M15 5G'nin fiyatını ve satışa çıkış tarihini henüz açıklamadı. Ancak cihazın Galaxy A15 5G'den biraz daha uygun fiyatlı olması ve önümüzdeki birkaç hafta içinde satışa sunulması bekleniyor. Serinin önceki modellerinde olduğu gibi, Türkiye pazarına giriş yapması da oldukça olası görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN