Xbox Game Pass ücretsiz oyun günleri başladı! Bu 3 oyun ücretsiz erişilebilecek

Xbox Game Pass ücretsiz oyun günleri başladı! Bu 3 oyun ücretsiz erişilebilecek

Xbox Game Pass ücretsiz oyun günleri başladı! Bu 3 popüler oyun, ücretsiz olarak erişilebilir olacak! Ücretsiz oyunlara nasıl erişebilirsiniz? İşte detaylar...

Microsoft, Xbox Game Pass servisi ile konsol rekabetine güçlü bir şekilde geri dönerken, yazın gelişini kutlamak amacıyla heyecan verici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Şimdi, ABD'li teknoloji devi, Xbox ve Game Pass kullanıcıları için yeni bir etkinlik olan Xbox FreePlayDays'i duyurdu. Bu etkinlik kapsamında kullanıcılara üç farklı oyun ücretsiz olarak sunulacak: Avatar: Frontiers of Pandora, PGA Tour 2K23 ve Park Beyond.

ÜÇ OYUN ÜCRETSİZ OLARAK KULLANICILARLA BULUŞUYOR

PGA Tour 2K23 review: Updated MyCareer mode feels overcomplicated - Polygon

Microsoft'un duyurduğu Xbox FreePlayDays etkinliği, Xbox Game Pass Core ve Game Pass Ultimate abonelerine özel fırsatlar sunuyor. 18 Temmuz ile 21 Temmuz tarihleri arasında, bu aboneliklere sahip kullanıcılar, PGA Tour 2K23 ve yaratıcı Park Beyond oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilecekler. Ayrıca, tüm Xbox kullanıcıları 16 Temmuz ile 28 Temmuz tarihleri arasında büyüleyici Avatar: Frontiers of Pandora oyununun 5 saatlik deneme sürümüne erişim sağlayabilecekler.

  • Avatar: Frontiers of Pandora - Tüm Xbox kullanıcıları için 5 saatlik deneme süresi
  • PGA Tour 2K23 - Game Pass Core ve Game Pass Ultimate abonelerine ücretsiz
  • Park Beyond - Game Pass Core ve Game Pass Ultimate abonelerine ücretsiz

ÜCRETSİZ OYUNLARA NASIL ERİŞEBİLİRSİNİZ?

Toplam değeri 2 bin TL olan popüler oyunlar Xbox Game Pass'e geliyor! 'Gamer'lar bu

Xbox Game Pass Ultimate veya Core aboneleri, bu fırsatlardan yararlanmak için üyeliklerine giriş yaparak Microsoft Store üzerinden oyunlara erişip yükleyebilirler. Xbox konsollarında ise, Xbox Store'un abonelikler bölümü ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümüne giderek bu oyunları indirebilirler.

  • Microsoft Store: Üyeliğinize giriş yapın ve oyunları aratın.
  • Xbox Konsolları: Xbox Store'da abonelikler ve "Ücretsiz Oyun Günleri" bölümünü ziyaret edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN