Valorant oyuncularını tedirgin etti! Kaynak dosyalarında bilgisayar ekranından görüntü alabilen kod satırı bulundu

Valorant oyuncularını tedirgin etti! Kaynak dosyalarında bilgisayar ekranından görüntü alabilen kod satırı bulundu

Popüler FPS oyunu Valorant oyuncularını tedirgin eden iddia! Kaynak dosyalarında, bilgisayar ekranından görüntü alabilen kod satırları bulundu! Riot Games'den açıklama gelmedi...

Oyun dünyasının devi Riot Games, VALORANT ve League of Legends gibi popüler oyunların geliştiricisi olarak tanınıyor ve geniş bir oyuncu kitlesinin güvenini kazanmış durumda. Ancak son zamanlarda ortaya atılan iddialar, firmanın güvenilirliğini sorgulatmaya başladı.

KOD SATIRLARINI KEŞFEDEN BİR KULLANICI PAYLAŞTI

Twitter üzerinde "wait" adıyla bilinen bir kullanıcı, VALORANT'ın kaynak dosyalarında oyunun bilgisayardan ekran görüntüsü alabildiğine dair kod satırları keşfettiğini paylaştı. Bu iddia hızla sosyal medyada yayılarak tartışma konusu haline geldi.

İddialara göre, VALORANT sadece oyun içinde değil, oyun dışındaki uygulamalardan da ekran görüntüsü alabiliyor. Discord, WhatsApp gibi özel mesajlaşma uygulamaları ve tarayıcılarda yapılan aramaların dahi ekran görüntülerinin alınabildiği öne sürülüyor. Bu görüntülerin ise Riot Games sunucularına gönderildiği iddia ediliyor.

Bu tür kod satırlarının hilelerin yaygın olduğu birçok oyunda bulunduğu biliniyor. Ancak VALORANT'ın sadece oyun içi değil, oyun dışındaki uygulamalardan da ekran görüntüsü alabilmesi, endişe yaratıyor.

Riot Games henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN