Oyunseverlere müjde! Steam yüzlerce oyunu ücretsiz sunuyor! En sevilen oyunları ücretsiz oynayabileceksiniz

Oyunseverlere müjde! Steam yüzlerce oyunu ücretsiz sunuyor! En sevilen oyunları ücretsiz oynayabileceksiniz

Oyunseverleri mutlu edecek müjde verildi! Steam, yüzlerce oyunu ücretsiz olarak sunuyor! En sevilen oyunları artık ücretsiz oynayabileceksiniz... Steam etkinliği başladı!

Steam'in düzenlediği ve dünya genelinde milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan Steam Next Fest etkinliği heyecanla başladı. Bu etkinlik, geliştiricilerin yeni oyunlarını tanıtma fırsatı bulduğu ve oyunculara ücretsiz deneme imkanı sunduğu bir platform sunuyor. İşte Steam Next Fest etkinliği kapsamında dikkat çeken oyunlar...

ÜCRETSİZ OYNAYABİLECEĞİNİZ OYUNLAR

ss-59aad3068258ec5b97cf231c5ac7b9ac1fe2a55e-1920x1080.jpg

  1. Enshrouded: Keen Games tarafından geliştirilen bu hayatta kalma oyunu, oyunseverler için büyük bir çekim merkezi oluşturuyor.

  2. RoboCop: Rogue City: Teyon tarafından hazırlanan bu birinci şahıs nişancı oyunu, RoboCop evrenine dayanıyor ve oyunseverlere aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.

  3. Ghostrunner 2: Birinci şahıs nişancı türündeki bu yapım, hızlı tempolu aksiyon ve parkur unsurlarıyla dikkat çekiyor.

  4. Mars Tactics: Simülasyon türündeki bu oyun, oyunculara Mars'ı keşfetme ve kolonileştirme fırsatı sunuyor.

  5. Tank Squad: Ekip tabanlı bir nişancı oyunu olan Tank Squad, savaş alanında takımınıza liderlik etme şansı veriyor.

  6. Bopl Battle: Bu oyunda oyuncular, yaratıcı ve eğlenceli bir deneyimle karşı karşıya kalıyorlar.deep-rock-galactic-survivor-header.webp

  7. Deep Rock Galactic: Survivor: Hayatta kalma türündeki bu oyun, oyuncuların uzay madenciliği yaparken tehlikelerle başa çıkmalarını gerektiriyor.

  8. ASTRA: Knights of Veda: Bu yapım, fantastik bir dünyada maceraya atılan oyunculara epik bir hikaye sunuyor.

  9. Apocalypse Party: Oyuncular, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışacakları bu oyunu keşfedebilirler.

  10. Pioneers of Pagonia: Oyuncular, gizemli bir adada hayatta kalmak için becerilerini kullanacakları bu oyunu deneyimleyebilirler.

Steam Next Fest etkinliği 16 Ekim'de sona erecek ve bu tarihe kadar tüm bu oyunları sınırlama olmadan deneyimleme fırsatı sunuyor. Bu oyunlar, oyun dünyasının gelecekteki potansiyel favorileri olabilirler. Steam Next Fest etkinliği, oyunseverlere yeni deneyimler yaşama ve geleceğin oyunlarını keşfetme fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN